Chat with us, powered by LiveChat

Webshop integration og Excel løsninger

Vi har kunder indenfor alle industrier og vi kan nævne nogle af vores kunder nedenfor.

teller-logo_200pxpng14905435871503581611.png
NETS/Teller kortbetalinger til e-conomic

Nets Danmark A/S

Lautrupbjerg 10

2750 Ballerup

 


 

Sammen med en række kunder har vi udviklet en app der automatisk henter kort betalinger fra NETS/Teller til e-conomic.

App’en fungerer via et dashboard, som vi sætter op sammen med kunden. Når Dashboardet er sat op, overfører app’en automatisk indbetalinger fra NETS/Teller. På den måde vil du altid få udlignet dine indbetalinger fra NETS/Teller i e-conomic kassekladden.

Løsningen kører allerede  hos en række kunder.

epay-bambora14998520631503580631.png
e-pay kortbetalinger til e-conomic

ePay A/S

Vandmanden 10 L

9200 Aalborg

 


 

Sammen med en række kunder har vi udviklet en app der automatisk henter kort betalinger fra e-pay til e-conomic.

App’en fungerer via et dashboard, som vi sætter op sammen med kunden. Når Dashboardet er sat op, overfører app’en automatisk indbetalinger fra e-Pay. På den måde vil du altid få udlignet dine indbetalinger fra e-Pay i e-conomic kassekladden.

Løsningen kører allerede  hos en række kunder.

 

areas1503576208.png
Bank integrationer med e-conomic og Credit Suisse

Areas Danmark A/S

Knud Højgaards Vej 9

2860 Søborg

 


Sammen med Areas Danmark har vi udviklet en app der læser kontoudtog fra Credit Suisse og konvertere det til en fil der kan importeres i e-conomic kasseklasse som finansposter. 

Videre har vi lavet en app der konvertere e-conomic betalingsfil til en betalingsfil Credit Suisse kan læse og bruges som betalingsfil i bankens betalingssystem. Alt sammen sker automatisk.

Yderligere har vi lavet en tilpasset rapportering fra e-conomic der kan læses af SAP og importere i deres koncern rapportering for Areas koncernen.

 

kis logo1503570413.png
Købmandstandens Inkasso Service A/S

KIS A/S

Lautruphøj 5

DK-2750 Ballerup


Købmandstandens Inkasso Service A/S henvendte sig til os for at få integreret deres Inkasso system med e-conomic. Sammen med Købenmandstandens har vi udviklet denne app, der overfører åbenstående forfaldne poster til Købenmandstandens inkasso system. 

 
Vores app kører via e-conomic's api og Købenmandstandens webservice.
E-SYNERGI_LOGO_PRIM1505803578.png
Lagersystem med integration til webshops og e-conomic

E-Synergi A/S

Bakkedraget 1

4793 Bogø By  


Sammen med E-Synergy har vi udviklet et lagersystem med integration til de mest kendte webshops og med integration til e-conomic.

tablet app 1516534629.png
Skal vi bygge din næste APP
Kom hurtigt og billigt igang med din næste app
logo-colour planday1464604454.png
Planday
NJALSGADE 19D, 7 SAL
2300 KØBENHAVN S
DANMARK

Udvikling af Excel udtræk til e-conomic gør rapportering nem og hurtig.
 
Sammen med Planday har vi udviklet en app, der trækker finansposteringer ud af e-conomic og over i Excel. Her har Planday brugt Pivottabel til at opstille deres rapportering. 
logo pro-sec1464607014.png
Pro-Sec
Egegårdsvej 11,
DK 4621 Gadstrup

Sammen med Pro-Sec har vi udviklet en app, der overfører produkter og kunder fra Mamut Business Software til Joomla webshop. Fra webshop bliver ordrer, kunder og aktiviteter overført til Mamut Business Software. Løsningen kører automatisk, og hver gang der er ændringer i webshopen eller Mamut Business Software kører vores applikation.
Løsningen har effektiviseret Pro-Secs ordreprocces og gjort det muligt at øge salget uden ydereligere personale. 
parkxheader park-x1464612258.jpg
Park-X
A. P. Møllers Allé 39 A Nord
DK-2791 Dragør

Park-X henvendte sig til os for at få automatiseret deres webshop med import af kunder og ordre fra webshop til
e-conomic. Sammen har vi udviklet denne app, der trækker data ud fra deres webshop. App´en blev udviklet i løbet af meget kort tid, da kunden havde et stort ønske om hurtig implementering.
logo_whr1464614465.png
WHR A/S
Valhøjs Allé 155
2610 Rødovre

Sammen med WHR har vi udviklet en applikation, der kobler Futurelink leverandørfaktura sammen med Mamut Business Software.
Når WHR modtager en faktura fra en leverandør, bliver det scannet ind i Futurelink, og efter godkendelse bliver leverandørfaktura overført til Mamut. Efter overførsel og betaling i bank bliver informationen samtidig sendt retur til Futurelink. 
Mamut Business Software sørger samtidig for at opdatere leverandører, momskoder, afdelinger og projektinformation til Futurelink, så det altid er opdateret.
kingsland_2_11464616937.png
Kingsland Webshop

Kingsland Webshop ønskede vores hjælp til at integrere Mamut Business Software med indkøbssystemet Spy. Fra Spy skulle der oprettes kunder, varer, salgsordrer og indkøb i Mamut. Samtidig ønskede man at styre lagerværdien i Mamut Business Software. I løbet af kort tid fik vi udviklet en løsning, der håndterede Kingsland Webshop´s ønsker til løsning.

 

logo pro-sec1464618216.png
Økonomiafdeling Pro-Sec

Sammen med økonomiafdelingen i Pro-Sec har vi udviklet et Excel ark, der trækker regnskabsdata ud af Mamut Business Software. Hver måned kan Pro-Sec nemt trække data ud. Vi bruger Mamuts API til dataudtrækningen. 

logo_whr1464626210.png
Projektstyring - WHR

Sammen med WHR har vi udviklet et projektstyringsværktøj, der muliggør løbende opfølgning på projekterne i virksomheden. Vores projektstyringsværktøj trækker data ud af Mamut Business Software og Futurelink og placerer dem i et Excel regneark med samlet projektøkonomi, fakturaoversigt, leverandørfaktura og arbejdsløn. Til alle posteringer findes der under bilag, der dokumeneterer hver postering og gør det nemt for projektledere at følge med i deres projekter.

finansposteringer til excel1466436119.png
Finansposteringer til Excel
Udvikling af standard app til Excel udtræk til e-conomic og Billy
 
parkxheader park-x14646122581481309018.jpg
Park-X - integration af Kreditkort indbetalinger
A. P. Møllers Allé 39 A Nord
DK-2791 Dragør

Park-X kontaktede os for at få automatiseret deres indbetalinger til e-conomic af kreditkort indbetalinger. Gennem længere tid har Park-X brugt uforholdsvis lang tid på at registrerer deres indbetalinger i kassekladden i e-conomic. Med denne løsning bliver Dankort, Mastercard og America Express automatisk indlæst i kassekladden hver nat kl. 01.00 og ligger klar til bogføring næste morgen. Kundebetalingen bliver automatisk udlignet.